Rødfisk med pinjekerner og citronsmørsauce

Nem rødfisk med pinjekerner og citronsmørsauce er en super hurtig måde at servere fisk for hele familien!

Ingredienser

Sådan gør du

Bring en gryde vand i kog, så den er klar til de grønne bønner. Skyl bønnerne, og nip enderne af.
Pres saften af citronen. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smelt smørret på en pande sammen med citronsaft og pinjekerner.
Damp fisken i citronsmørret på panden i ca. 3 minutter på hver side, til den er netop gennemvarm.
Læg bønnerne i det kogende vand i gryden, og lad dem kog i 5-6 minutter. Hæld vandet fra gryden.
Anret fisken på tallerkener med citronsmørsauce, pinjekerner og bønner. Server med brød til.

Tip!

I stedet for rødfisk kan du bruge anden fast fisk, fx victoriabars, brosme eller lyssej.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar