Rødfisk med pinjekerner og citronsmørsauce
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Nem rødfisk med pinjekerner og citronsmørsauce er en super hurtig måde at servere fisk for hele familien!
Ingredienser
Sådan gør du
Bring en gryde vand i kog, så den er klar til de grønne bønner. Skyl bønnerne, og nip enderne af.
Pres saften af citronen. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smelt smørret på en pande sammen med citronsaft og pinjekerner.
Damp fisken i citronsmørret på panden i ca. 3 minutter på hver side, til den er netop gennemvarm.
Læg bønnerne i det kogende vand i gryden, og lad dem kog i 5-6 minutter. Hæld vandet fra gryden.
Anret fisken på tallerkener med citronsmørsauce, pinjekerner og bønner. Server med brød til.
Tip!
I stedet for rødfisk kan du bruge anden fast fisk, fx victoriabars, brosme eller lyssej.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk