Rødbedetatar med persilleolie og gedeost

13. juli 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Tatar betyder egentlig rå bøf, men vil du lege lidt med formatet, kan du lave en vegetarisk variant med rødbeder. Ud over at retten ser smuk ud på tallerkenen, tilføjer kapers, persilleolie og gedeost masser af smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rødbeder i meget små tern, og hak løg samt kapers.
Bland det hele sammen med citronsaft og olivenolie, og smag til med salt og peber.
Rør hakket persille og olivenolie sammen.
Fordel rødbeden på tallerkener, dryp med persilleolie, top med gedeost, og drys til sidst knuste rugbrødschips over.
Servér straks med ekstra stykker ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar