Rødbedetatar med persilleolie og gedeost
13. juli 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Tatar betyder egentlig rå bøf, men vil du lege lidt med formatet, kan du lave en vegetarisk variant med rødbeder. Ud over at retten ser smuk ud på tallerkenen, tilføjer kapers, persilleolie og gedeost masser af smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær rødbeder i meget små tern, og hak løg samt kapers.
Bland det hele sammen med citronsaft og olivenolie, og smag til med salt og peber.
Rør hakket persille og olivenolie sammen.
Fordel rødbeden på tallerkener, dryp med persilleolie, top med gedeost, og drys til sidst knuste rugbrødschips over.
Servér straks med ekstra stykker ristet rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk