Rødbedesuppe med brødstænger

1. juni 2018 af .

Foto: AOP

Rødbedesuppen har en flot farve og en forrygende god smag. De nemme, sprøde brødstænger kan du bruge til alle slags supper og salater.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på en 220°. Rul butterdejen ud på bordet, og skær den i brede snitter. Læg dem på en plade med bagepapir.
Rør æggeblomme og cremefraiche sammen, og pensl det på dejen (kun på toppen, ikke på siderne, så hæver de dårligt). Drys med sesamfrø.
Bag snitterne på næstnederste rille i ovnen i 10-14 minutter, til de er gyldne og hævede. Afkøl dem på en rist.
Skræl, riv og snit alle grøntsagerne og æblet. Svits det hele i olie sammen med karry, til det falder lidt sammen.
Kom laurbær og bouillon ved, og bring det i kog. Lad det koge i ca. ½ time, eller til alt er mørt.
Blend suppen i gryden med en stavblender. Bring det i kog igen, og smag til med citron-/appelsinsaft, salt og peber.
Servér suppen rygende varm med cremefraiche og drys af fintsnittede forårsløg samt de sprøde brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar