Rødbedesmørrebrød
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Rødbeder giver en smuk farve og en dejlig smag, og denne ret er perfekt til frokost eller forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødbederne.
Riv halvdelen på den grove side af rivejernet, og skær resten i bittesmå tern.
Bland revet og snittet rødbede, og smag til med eddike, salt og peber.
Rist brødet, og smør gedeost på.
Top brødet med rødbedesalat, og drys med grofthakket dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk