Rødbedesalat med linser og ostebrød
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En fyldig salat med små, sødmefyldte rødbeder, mættende linser og sprøde ostebrød. Dét er en skøn hverdagsret, alle vil sætte pris på!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl rødbederne, og kog dem med skræl i ca. 30 minutter, til de er møre. Køl dem af med koldt vand, og smut skallen af dem.
Skær dem i kvarte, og vend dem med balsamicoglace, salt og peber.
Rør olie, sennep og balsamico sammen i en stor skål. Skyl og afdryp linserne i en sigte, og vend dem i dressingen.
Fordel linserne på et fad, og læg rødbederne ovenpå. Top med tynde skiver rødløg, oliven og kørvel.
Skær gedeost i skiver, og fordel dem på brødskiverne.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem under grillen i ovnen i 3-5 minutter, til osten er gylden.
Pynt de sprøde gedeostebrød med balsamicoglace, og servér dem til salaten.
Tip!
Rødbeder smager en smule sødt, så sørg for at krydre retten godt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk