Rødbedesalat med feta og timian

1. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Når rødbeder honningglaseres, bliver de ekstra søde og smagfulde. Her udgør de basen i en mættende vegetarisk salat. Vil du ikke undvære kødet, kan du f.eks. spise et stykke kylling til eller drysse stegte bacontern over.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern jord fra rødbederne, men lad skræl og bund blive på. Kog dem møre i 35-50 minutter, afhængigt af deres størrelse.
Smut rødbederne ud af deres skal, mens de stadig er varme. Afkøl let, og skær dem i grove stykker.
Bland honning og æblecidereddike, og vend det med rødbederne på en pande. Opvarm under omrøring, og lad det koge ind i 5-7 minutter.
Skær æblerne i smalle både uden om kernehuset, og bland dem med rødbederne.
Servér med plukket feta, grofthakkede valnødder og timian på toppen, og spis en skive brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar