Rødbedesalat med citrus
26. marts 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den har masser af fyld og smag og vil både fungere som frokost og aftensmad. Du kan endda stille denne salat på brunchbordet uden at se dig tilbage.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødbederne, og skær dem i fine strimler eller julienne. Vend strimlerne med sennep, olie, eddike, salt og godt med peber.
Lad rødbedestrimlerne trække i dressingen, mens du piller pomelo, banker granatæblekerner ud og piller og udstener avocado.
Skyl feldsalaten, og fordel den i bunden af et serveringsfad. Anret rødbederne ovenpå, og top med pomelo, granatæblekerner og avocadobåde. Pynt med frisk skovsyre, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk