Rødbedesalat med citrus

26. marts 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Den har masser af fyld og smag og vil både fungere som frokost og aftensmad. Du kan endda stille denne salat på brunchbordet uden at se dig tilbage.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rødbederne, og skær dem i fine strimler eller julienne. Vend strimlerne med sennep, olie, eddike, salt og godt med peber.
Lad rødbedestrimlerne trække i dressingen, mens du piller pomelo, banker granatæblekerner ud og piller og udstener avocado.
Skyl feldsalaten, og fordel den i bunden af et serveringsfad. Anret rødbederne ovenpå, og top med pomelo, granatæblekerner og avocadobåde. Pynt med frisk skovsyre, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar