Rødbederøsti med varmrøget laks og sauce verte

17. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Prøv en kulørt version af de sprøde kartoffelpandekager, og tilføj revet rødbede. Servér dem med varmrøget laks og kold sauce verte med purløg og dild.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler og rødbeder, og riv dem groft på et rivejern. Pres væden fra i en sigte. Pil løget, og riv det groft.
Bland de revne grøntsager med æg, salt og peber. Opvarm olie på en slip let-pande.
Form rødbedemassen til små flade pandekager (ca. 2 spsk. pr. røsti),og steg dem i 5-6 minutter på hver side, til de er gyldne.
Rør cremefraiche sammen med citronsaft, salt og peber.
Hak krydderurterne fint, og rør dem i dressingen.
Pil skindet af laksen, pluk den i mindre stykker, og servér med rødbederøsti og sauce verte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar