Rødbederøsti med varmrøget laks og sauce verte
17. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Prøv en kulørt version af de sprøde kartoffelpandekager, og tilføj revet rødbede. Servér dem med varmrøget laks og kold sauce verte med purløg og dild.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartofler og rødbeder, og riv dem groft på et rivejern. Pres væden fra i en sigte. Pil løget, og riv det groft.
Bland de revne grøntsager med æg, salt og peber. Opvarm olie på en slip let-pande.
Form rødbedemassen til små flade pandekager (ca. 2 spsk. pr. røsti),og steg dem i 5-6 minutter på hver side, til de er gyldne.
Rør cremefraiche sammen med citronsaft, salt og peber.
Hak krydderurterne fint, og rør dem i dressingen.
Pil skindet af laksen, pluk den i mindre stykker, og servér med rødbederøsti og sauce verte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk