Rødbedepesto
23. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Kogte rødbeder passer perfekt til pesto. Smagsæt din pink pesto med kapers, citron og masser af parmesan, så får du snart en ny favorit.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl og skær rødbederne i tern.
Kog rødbederne, indtil de er møre.
Blend rødbeder, valnødder, kapers, parmesan, olivenolie, hvidløg og citronskal- og saft i en blender.
Smag pestoen til med salt og peber.
Server f.eks. pestoen på kiks eller ristet rugbrød, og top med frisk karse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk