Rødbedepesto

23. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Kogte rødbeder passer perfekt til pesto. Smagsæt din pink pesto med kapers, citron og masser af parmesan, så får du snart en ny favorit.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl og skær rødbederne i tern.
Kog rødbederne, indtil de er møre.
Blend rødbeder, valnødder, kapers, parmesan, olivenolie, hvidløg og citronskal- og saft i en blender.
Smag pestoen til med salt og peber.
Server f.eks. pestoen på kiks eller ristet rugbrød, og top med frisk karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar