Rødbedekage med lyserød frosting

Det er umuligt ikke at få fingrene farvet røde, når man river rødbeder til en kage. For den røde rodfrugt smitter af – på hænder, skærebræt og alt andet, den kommer i nærheden af. Det gælder også frosting med flødeost. Så hvorfor ikke farve den smukt lyserød med rødbedesaft, inden du pynter kagen?

Rødbedekage med lyserød frosting
0-30 min.

(0)

September 30, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Udstyr

  • Springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Har du ikke tid til at farve frostingen lyserød, kan du springe den del over. Kagen smager lige så lækkert, når frostingen er hvid.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'