Rødbedefocaccia med rosmarin
23. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Her er en opdateret version af det klassiske, italienske focacciabrød. De revne rødbeder giver både spændende farve og lækker smag til det her brød, som passer på både buffetbordet og som tilbehør til aftensmaden.
Bemærk
Hævetid og bagetid: 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Smuldr gæren, og rør den ud i vand. Bland olivenolie, sukker, salt og mel i vandet.
Ælt dejen løst sammen. Riv rødbede groft, og tilsæt det i dejen.
Ælt dejen godt igennem, og lad den hæve overdækket i 45 minutter.
Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.
Tænd ovnen på 225°.
Lav små fordybelser i dejen med fingrene, og fordel olivenolie, hakket rosmarin og salt på toppen af brødet.
Bag brødet i ca. 25 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk