Rødbedeburger med avocadocreme og rødløg

15. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En virkelig lækker og enkel burger uden kød, men fuld af velsmag og lækre grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl og riv rødbederne groft. Rør de revne rødbeder sammen med æg, tahin, havregryn, mel og sesamfrø i en skål, og krydr med spidskommen, salt og peber. Farsen skal være sammenhængende, så tilsæt evt. en smule mere mel.
Form rødbedefarsen til 4 store, flade bøffer. Steg bøfferne i olie på en pande, til de er gennemstegte og sprøde i kanten.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skrab kødet ud. Mos eller blend avocado med olie, og smag til med limesaft, chiliflager, salt og peber.
Lun burgerbollerne. Skyl og tør salaten. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Smør bollerne med mayonnaise, og saml burgerne med salat, rødbedebøf, avocadocreme og rødløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar