Rød råkostsalat
29. november 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Rødkålssalat vendt med en frisk ingefærmarinade er især god til den fede julemad.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål, og smag til.
Skyl rødkål og radicchio, og snit begge dele fint. Pil rødløget, og hak det fint.
Vend det hele sammen med dressingen i en salatskål.
Skyl æblet, skær det i tynde skiver og derefter i strimler.
Vend dem i salaten sammen med tyttebærsyltetøj. Drys med hakkede mandler, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk