Rød quinoa med mozzarella, jordbær og bresaola
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Jordbær passer fint i en måltidssalat og lyser flot op på tallerkenen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl quinoa grundigt under koldt vand i en sigte. Hæld derefter quinoaen i en gryde med dobbelt så meget vand, og kog den i 15 minutter.
Skyl den kogte quinoa med koldt vand i en sigte, og lad den dryppe af.
Skær mozzarella og jordbær i mindre stykker, og vend det sammen med quinoaen i en skål.
Skyl persillen, og hak den fint. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Bland persille og rødløg i quinoasalaten.
Rul hver bresaolaskive sammen til en løs rulle, og læg dem på toppen af salaten.
Rør sirup, balsamico og olivenolie sammen. Dryp dressingen ud over salaten lige før servering.
Tip!
Bresaola er saltet og tørret oksefilet, som giver godt modspil til de søde jordbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk