Rød peberfrugtsauce

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En smuk og fløjlsblød sauce med en dejlig, varm grillsmag. Brug saucen som dip til det lune brød, eller brug den som dressing i en grøn salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg peberfrugterne på grillen, og grill dem, til skindet er helt mørkt og brændt.
Læg dem i en gryde med låg, og lad dem køle af.
Pil det sorte skind af peberfrugterne, og fjern de inderste kerner og lameller.
Pil hvidløg. Hæld peberfrugt, hvidløg, olie, eddike og mandler i en blender eller foodprocessor, og blend det til en jævn, rød puré.
Smag til med salt og lidt sukker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar