Rød peberfrugtsauce
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
En smuk og fløjlsblød sauce med en dejlig, varm grillsmag. Brug saucen som dip til det lune brød, eller brug den som dressing i en grøn salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg peberfrugterne på grillen, og grill dem, til skindet er helt mørkt og brændt.
Læg dem i en gryde med låg, og lad dem køle af.
Pil det sorte skind af peberfrugterne, og fjern de inderste kerner og lameller.
Pil hvidløg. Hæld peberfrugt, hvidløg, olie, eddike og mandler i en blender eller foodprocessor, og blend det til en jævn, rød puré.
Smag til med salt og lidt sukker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk