Rød mojo (mojo rojo)

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Mojo er en klassisk spansk dip, som smager skønt til grillet kød, nye kartofler eller som dressing til en salat. Tilbered gerne din mojo en uge før, den skal bruges, så smager den af mest! Den holder sig fint i køleskabet i et glas med låg.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og rens peberfrugterne.
Skær dem i grove stykker, og blend dem godt i en foodprocessor.
Tilsæt chili og hvidløg, og blend igen.
Tilsæt eddike og olie, og blend til en let tyk konsistens.
Smag til med paprika, salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar