Rød mojo (mojo rojo)
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Jakob Helbig
Mojo er en klassisk spansk dip, som smager skønt til grillet kød, nye kartofler eller som dressing til en salat. Tilbered gerne din mojo en uge før, den skal bruges, så smager den af mest! Den holder sig fint i køleskabet i et glas med låg.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og rens peberfrugterne.
Skær dem i grove stykker, og blend dem godt i en foodprocessor.
Tilsæt chili og hvidløg, og blend igen.
Tilsæt eddike og olie, og blend til en let tyk konsistens.
Smag til med paprika, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk