Rød linsesuppe med feta og græskarkerner
16. december 2020
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Denne linsesuppe er helt perfekt til en kold dag. Den salte smag fra fetaosten og de olieristede græskarkerner giver masser af pondus til linsernes runde smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens og hak løg, gulerod og hvidløg i mindre stykker. Steg dem i olie i 8-10 minutter.
Hæld tomater, vand og mælk ved, og varm op. Tilsæt linserne, og lad det småkoge under låg i 50 minutter.
Blend til glat, og smag til med salt, rigelig peber, timian, citronsaft og et nip sukker.
Servér med smuldret feta og græskarkerner på toppen og brød til.
Tip!
Drys evt. med brøndkarse for det sidste fine pift.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk