Rød linsesuppe med feta og græskarkerner

16. december 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Denne linsesuppe er helt perfekt til en kold dag. Den salte smag fra fetaosten og de olieristede græskarkerner giver masser af pondus til linsernes runde smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens og hak løg, gulerod og hvidløg i mindre stykker. Steg dem i olie i 8-10 minutter.
Hæld tomater, vand og mælk ved, og varm op. Tilsæt linserne, og lad det småkoge under låg i 50 minutter.
Blend til glat, og smag til med salt, rigelig peber, timian, citronsaft og et nip sukker.
Servér med smuldret feta og græskarkerner på toppen og brød til.

Tip!

Drys evt. med brøndkarse for det sidste fine pift.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar