Rød karry med oksekød og grønt
25. maj 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lækker og hurtig wokmad, der får masser af smag fra både grøntsager, rød karrypasta og chili. Servér retten med ris til og hakkede peanuts og koriander på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær peberfrugten i strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Halvér chilien, fjern kernerne og snit chilien fint.
Lynsteg kødet i kokosolie og rød karry på en pande eller i en wok i 2 minutter. Vend peberfrugt, gulerod og chili i, og lynsteg endnu 3-4 minutter. Grøntsagerne skal stadig have bid.
Smag til med fiskesauce, drys med hakkede peanuts og koriander og servér ris til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk