Rød karry med grøntsager og ris

29. marts 2023 af .

Foto: Columbus Leth

En god omgang rød karry sender dig en smuttur til Thailand. Den er hurtig, vegetarisk karryret.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Skyl broccolien, og del den i små buketter. Skyl forårsløgene, og snit dem fint.
Hæld kikærter, bouillon og karrypasta i en gryde, og bring det i kog. Tilsæt champignoner, gulerødder og broccoli, og kog i 4-5 minutter. Tilsæt forårsløg og kokosmælk, og smag evt. til med lidt mere rød karry. Kog i 2 minutter, og smag til med fiskesauce og limesaft.
Servér karryretten med limebåde, plukket koriander, kogte ris og peanuts.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar