Rød karry med grøntsager og ris
29. marts 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
En god omgang rød karry sender dig en smuttur til Thailand. Den er hurtig, vegetarisk karryret.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Skyl broccolien, og del den i små buketter. Skyl forårsløgene, og snit dem fint.
Hæld kikærter, bouillon og karrypasta i en gryde, og bring det i kog. Tilsæt champignoner, gulerødder og broccoli, og kog i 4-5 minutter. Tilsæt forårsløg og kokosmælk, og smag evt. til med lidt mere rød karry. Kog i 2 minutter, og smag til med fiskesauce og limesaft.
Servér karryretten med limebåde, plukket koriander, kogte ris og peanuts.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk