Rød julesalat
19. december 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En smuk og sprød salat med let bitterhed, der passer perfekt til julemaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl rødkål og hvidkål, og snit begge dele fint.
Bland eddike, sennep, honning, olie, salt og peber i en skål, og læg begge slags kål i marinaden.
Skyl æblerne, skær dem i halve, fjern kernehuset, og skær æblerne i smalle både.
Skyl og snit radicchioen. Bank granatæblekernerne ud af skallen, og fjern de hvide hinder. Skræl mandarinerne, og skær dem i fileter.
Bland æbler, radicchio, granatæblekerner og mandarinfileter i salaten.
Drys salaten med hakkede nødder og evt. lidt urter, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk