Roastbeefmad med peberrodsdressing
10. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Det er både nemt og hurtigt at lave sin egen højtbelagte roastbeefmad. Dressingen her er en perfekt kombination af sød-syrlig æble, peberrod, der river i næsen, og rund, mild fløde.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg roastbeef i en gryde med spilkogende vand, og kog den i 17 minutter.
Dup stegen tør med et stykke køkkenrulle, og brun den på en pande i smør på alle sider. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile tildækket i mindst 10 minutter.
Riv peberrod og æble. Vend det med letpisket flødeskum og græsk yoghurt. Smag til med æblecidereddike og sukker.
Læg et par tyndt udskårne skiver roastbeef på en skive smurt rugbrød.
Anret med æblestænger, finthakket rødløg, peberrodsdressing og brøndkarse. Servér en blandet grøn salat til.
Tip!
Gem resterne af roastbeefen, og spis den til frokost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk