Roastbeefmad med peberrodsdressing

10. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Det er både nemt og hurtigt at lave sin egen højtbelagte roastbeefmad. Dressingen her er en perfekt kombination af sød-syrlig æble, peberrod, der river i næsen, og rund, mild fløde.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg roastbeef i en gryde med spilkogende vand, og kog den i 17 minutter.
Dup stegen tør med et stykke køkkenrulle, og brun den på en pande i smør på alle sider. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile tildækket i mindst 10 minutter.
Riv peberrod og æble. Vend det med letpisket flødeskum og græsk yoghurt. Smag til med æblecidereddike og sukker.
Læg et par tyndt udskårne skiver roastbeef på en skive smurt rugbrød.
Anret med æblestænger, finthakket rødløg, peberrodsdressing og brøndkarse. Servér en blandet grøn salat til.

Tip!

Gem resterne af roastbeefen, og spis den til frokost.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar