Roastbeef med stegte kartofler og tomat-æble-salat
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Klassisk roastbeef med råstegte kartofler. Æblernes sødme fremhæver tomaterne i salaten, og det er et friskt og godt supplement til kød og kartofler.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Dup roastbeefen tør, og krydr med salt og peber. Brun stegen på alle sider i lidt olie på en glohed pande.
Steg roastbeefen færdig i ovnen i ca. 25 minutter. Tag stegen ud af ovnen, og lad den hvile, mens du steger kartoflerne.
Skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Fordel kartoffelskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber, og dryp med olie. Steg kartoflerne møre og sprøde i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°.
Skyl æbler og tomater, og skær dem i tynde skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Bland æble, tomat og rødløg i en skål.
Hak basilikum fint, og rør det sammen med olie og balsamico. Hæld dressingen over salaten. Servér som tilbehør til roastbeef skåret i tynde skiver og stegte kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste roastbeef-opskrift!