Roastbeef med bagte rodfrugter og kold bearnaise

Roastbeef er en både nem og hurtig steg at tilberede, og kødet bliver supermørt og smagfuldt.

Ingredienser

Sådan gør du

Lad roastbeefen temperere på køkkenbordet i 1 time.
Tænd ovnen på 175°. Skyl, og skræl alle rodfrugterne, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og vend dem i olie og salt.
Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 40 minutter, til de er møre og sprøde i kanten.
Rør cremefraiche og bearnaiseessens sammen i en skål. Skyl, tør, og hak estragon fint, rør den i saucen, og smag til med salt og peber.
Steg roastbeefen godt på alle sider i smør på en pande. Læg den i et ovnfast fad, og krydr godt med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter sammen med rodfrugterne. Lad stegen hvile i 10 minutter inden servering.
Skær roastbeefen i tynde skiver, og servér med bagte rodfrugter og kold bearnaisesauce.

Tip!

Har du roastbeef til overs, kan du bruge rester som fyld i en lækker burger eller sandwich.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
14. august 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar