Ristet tofu med ris og aspargesbroccoli

24. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Tofu smager ikke af ret meget i sig selv, så derfor bliver den marineret i en blanding af soja, ingefær og chili.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Pak tofuen ind i køkkenrulle, og pres den fri for væske. Skær tofuen i mundrette tern.
Steg tofuternene i olie på en pande i 5-6 minutter, til de er let gyldne på alle sider.
Skræl ingefæren, riv den fint, og rør den sammen med chilisauce, limesaft, sukker og sojasauce i en skål.
Hæld marinaden over tofuternene på panden, og steg videre i et par minutter, til marinaden er tyknet og har sat sig fast på tofuen.
Skyl aspargesbroccoli, og damp dem i en gryde med vand i 1-2 minutter. Afdryp.
Anret kogte ris i 4 portionsskåle, og fordel ristet tofu og aspargesbroccoli ovenpå. Top med finthakkede forårsløg, sesamfrø og grofthakket persille. Servér straks. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar