Ristet tofu med ris, forårsløg og koriander

3. juli 2023 af .

Foto: Peter Kam

Tofu smager i sig selv ikke af meget, så det er altid en god idé enten at krydre eller marinere den, så den får lige den smag, du ønsker.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Læg tofuen i et rent viskestykke (eller pak den ind i køkkenrulle),og pres den fri for væske. Skær tofuen i mundrette tern.
Opvarm en pande med olie, og steg tofuternene i 5-6 minutter, til de er let gyldne på alle sider.
Skræl og riv ingefær, og rør det sammen med chilisauce, limesaft, sukker og sojasauce i en skål.
Hæld marinaden over tofuen på panden, og steg videre i et par minutter, til marinaden er tyknet og har sat sig fast på tofuen.
Anret den ristede tofu oven på risene, og top med finthakkede forårsløg, sesamfrø og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar