Ristet sandwich med tomat og kylling
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Nogle gange er den nemme løsning også den bedste – servér en sprød og saftig sandwich på nul komma fem!
Ingredienser
Sådan gør du
Pensl kyllingefileterne med olie, og steg dem gyldne på begge sider på en (grill)pande. Krydr med salt og peber.
Skær flute i et lige antal store skiver på skrå, pensl med olie, og steg dem gyldne og sprøde på panden.
Skyl tomaterne, skær dem i tykke skiver, pensl med olie, og steg dem på panden i 1 minut på hver side (de kan være lidt svære at få af panden, så brug en paletkniv).
Fordel tomatskiver på halvdelen af brødskiverne. Skær kyllingefileterne i skiver, og fordel ovenpå tomatskiverne.
Del peberfrugten i kvarte, fjern kerner, og skær peberfrugten i tykke strimler. Fordel dem oven på kyllingeskiverne; dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Læg de resterende skiver brød øverst. Pynt med revet parmesan og basilikumblade, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk