Ristet rugbrød med avocado, agurk og chiafrø
27. juli 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér denne grønne skønhedsplet til frokost – god for både øjne og system med det grove brød, det sunde fedt fra avocadoen og fibrene og antioxidanterne fra chiafrøene.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist brødet sprødt. Skær agurk i skiver.
Halvér avocadoen, og fjern sten og skal.
Skær avocadokødet i skiver, og dryp med lidt citronsaft.
Smør brødene med friskost, og fordel agurk og avocado ovenpå.
Krydr med salt og peber, og drys med chiafrø.
Pynt med masser af dild og purløg, og servér.
Tip!
Top med et halvt smilende æg, hvis det skal mætte lidt ekstra.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk