Ristet rugbrød med avocado, agurk og chiafrø

27. juli 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér denne grønne skønhedsplet til frokost – god for både øjne og system med det grove brød, det sunde fedt fra avocadoen og fibrene og antioxidanterne fra chiafrøene.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist brødet sprødt. Skær agurk i skiver.
Halvér avocadoen, og fjern sten og skal.
Skær avocadokødet i skiver, og dryp med lidt citronsaft.
Smør brødene med friskost, og fordel agurk og avocado ovenpå.
Krydr med salt og peber, og drys med chiafrø.
Pynt med masser af dild og purløg, og servér.

Tip!

Top med et halvt smilende æg, hvis det skal mætte lidt ekstra.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar