Ristet brød med steak, bønner og salsa verde
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Salsa verde betyder egentlig bare ”grøn sauce”, og det er de friske krydderurter, der sørger for den flotte farve.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend cornichoner, kapers, sherryeddike, olivenolie og hakket skalotteløg til en grov salsa i en blender eller minihakker. Hak purløg, persille og dild fint, og rør krydderurterne i salsaen. Rør evt. lidt mere olie i, hvis salsaen er for tyk.
Rist surdejsbrødet på en brødrister eller på en varm grillpande.
Krydr oksebøfferne med salt og peber, og steg dem på en grillpande i 3-4 minutter på hver side.
Nip bønnerne, og damp dem i 3 minutter i en gryde med kogende vand. Hæld vandet fra bønnerne, og vend dem med halvdelen af salsaen.
Pil rødløget, og skær det i fine både. Skær bøffen i skiver. Anret det ristede brød med grønne bønner og skiver af oksebøf. Pynt med rødløg og ekstra salsa verde på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk