Ristet brød med laksemousse

29. juni 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vil du opdatere rugbrødsmaden i frokostpausen, skal du købe et lækkert surdejsbrød og toppe det med hjemmelavet laksesmousse. Dét vil du ikke fortryde!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær brødet i skiver, og rist det kort på en brødrister.
Del laksen i mindre stykker med en gaffel i en skål.
Skyl dild, og hak den helt fint.
Bland dild, cremefraiche, peberrod og friskpresset limesaft sammen med laksen i en skål.
Smag cremen til med salt og peber.
Skyl agurken, og skær den i skiver.
Fordel laksecremen og agurken på brødskiverne. Pynt med karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar