Ristet brød med laksemousse
29. juni 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vil du opdatere rugbrødsmaden i frokostpausen, skal du købe et lækkert surdejsbrød og toppe det med hjemmelavet laksesmousse. Dét vil du ikke fortryde!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær brødet i skiver, og rist det kort på en brødrister.
Del laksen i mindre stykker med en gaffel i en skål.
Skyl dild, og hak den helt fint.
Bland dild, cremefraiche, peberrod og friskpresset limesaft sammen med laksen i en skål.
Smag cremen til med salt og peber.
Skyl agurken, og skær den i skiver.
Fordel laksecremen og agurken på brødskiverne. Pynt med karse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk