Ristet brød med krabbesalat og asparges
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Line Falck
En let frokostret, hvor de lange, flækkede asparges pynter flot på krabbemadderne.
Ingredienser
Sådan gør du
Bræk den nederste træede ende af aspargesene. Læg aspargesene i en gryde med kogende, letsaltet vand i 2 minutter, og køl dem derefter hurtigt af under koldt vand. Halvér dem på langs, mens de stadig er lune.
Riv skallen og pres citronen. Rør krabbekødet sammen med citronsaft og fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber.
Rist brødet godt (evt. på en grillpande),så det bliver helt sprødt, og gnub det med et overskåret hvidløgsfed.
Rens chilien, fjern kernerne, og snit chilien meget fint.
Læg aspargesene hen over brødskiverne, og top med krabbesalat.
Drys med chili og basilikumblade, dryp med olivenolie, og server med citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk