Ristet brød med grønne asparges og pocheret æg

26. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Sæt tænderne i en sprød hapser med pocheret æg til den årlige påskefrokost, eller når du blot trænger til ekstra forkælelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist brødet på en pande med olie, til det er gyldent og sprødt på begge sider.
Skyl aspargene, og knæk de træede ender af. Kog aspargesene i en gryde med letsaltet i 3 minutter. Lad dem dryppe af.
Hæld rigeligt med vand i en gryde, og lad det koge op. Rør rundt i vandet, så du danner en hvirvel.
Slå 1 æg ud i en lille kop, og hæld det forsigtigt i gryden. Rør rundt, så æggehviden samler sig om blommen.
Kog ægget 3-4 minutter. Tag det op med en hulske, og gør det samme med resten af æggene.
Fordel aspargesene på de ristede skiver brød, og dryp med olie.
Læg et pocheret æg på hvert brød, krydr med salt og peber, og pynt med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Få alle vores bedste opskrift på pocheret æg her!

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar