Ristet brød med grønne asparges og pocheret æg
26. juni 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
Sæt tænderne i en sprød hapser med pocheret æg til den årlige påskefrokost, eller når du blot trænger til ekstra forkælelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist brødet på en pande med olie, til det er gyldent og sprødt på begge sider.
Skyl aspargene, og knæk de træede ender af. Kog aspargesene i en gryde med letsaltet i 3 minutter. Lad dem dryppe af.
Hæld rigeligt med vand i en gryde, og lad det koge op. Rør rundt i vandet, så du danner en hvirvel.
Slå 1 æg ud i en lille kop, og hæld det forsigtigt i gryden. Rør rundt, så æggehviden samler sig om blommen.
Kog ægget 3-4 minutter. Tag det op med en hulske, og gør det samme med resten af æggene.
Fordel aspargesene på de ristede skiver brød, og dryp med olie.
Læg et pocheret æg på hvert brød, krydr med salt og peber, og pynt med skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Få alle vores bedste opskrift på pocheret æg her!