Ristet brød med fasan og kantareller
21. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
De her sprøde brødskiver toppes med smørstegte kantareller og smagfuld fasan. Vildt og lækkert som forret eller en lille efterårssnack.
Ingredienser
Sådan gør du
Drys fasanbrystfileterne med salt og peber, og steg dem på panden i olie i 2-3 minutter på hver side.
Lad kødet afkøle, og striml det i mindre stykker.
Børst kantarellerne, og tørsteg dem på panden i 3 minutter. Kom svampene i en skål.
Smør brødene med skrabet smør, og steg dem sprøde på begge sider på den tørre pande. Lad dem afkøle på en rist.
Kom 2 spsk. smør, fasankød og kantareller på panden, og steg i 2 minutter.
Smag til med hakket persille, salt og peber, og anret på de sprøde brød.
Tip!
Mange supermarkeder har fasaner på frost, når de er i sæson. Fasaner er noget mindre end kyllinger, og derfor er opskriften til 2 personer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk