Ristet broccoli

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Udkogt broccoli er trist, men ristet broccoli er sprødt og lækkert!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl broccolien, og skær dem i små mundrette buketter.
Vend dem med olie og salt, og fordel dem i et ovnfast fad.
Steg broccolien i ovnen ved 200° varmluft, til de er let gyldne og lidt sprøde i kanterne.
Anret broccolien i en skål. Riv citronskallen fint.
Drys med parmesan, pinjekerner og fintrevet citronskal.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar