Ristet broccoli
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Udkogt broccoli er trist, men ristet broccoli er sprødt og lækkert!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl broccolien, og skær dem i små mundrette buketter.
Vend dem med olie og salt, og fordel dem i et ovnfast fad.
Steg broccolien i ovnen ved 200° varmluft, til de er let gyldne og lidt sprøde i kanterne.
Anret broccolien i en skål. Riv citronskallen fint.
Drys med parmesan, pinjekerner og fintrevet citronskal.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk