Ristede kikærter

29. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

De sprøde kikærter vendes i røget paprika, sesamfrø og honning, der giver en dejlig smag. Spis dem som en lille snack eller som topping på salater.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kikærterne i koldt vand, og dup dem tørre.
Rist kikærterne på en pande ved kraftig varme i olie tilsat paprika, sesam og honning, til de er gyldne og sprøde.
Lad dem køle af på en rist, du har beklædt med et stykke bagepapir.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar