Ristede kikærter
29. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De sprøde kikærter vendes i røget paprika, sesamfrø og honning, der giver en dejlig smag. Spis dem som en lille snack eller som topping på salater.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kikærterne i koldt vand, og dup dem tørre.
Rist kikærterne på en pande ved kraftig varme i olie tilsat paprika, sesam og honning, til de er gyldne og sprøde.
Lad dem køle af på en rist, du har beklædt med et stykke bagepapir.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk