Ristede kartofler med indiske krydderier

Ristede kartofler med indiske krydderier emmer af smag, og de er perfekte som tilbehør til både lam, gris og fjerkræ.

Ristede kartofler med indiske krydderier
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Nye, friskopgravede kartofler kan nærmest betragtes som en delikatesse og skal helst spises med det samme for at bevare den fine smag. Helt nye kartofler skal blot skrubbes, så skrællen glider af, og helst først lige inden de skal i gryden. Hvis skrællen er lige til at gnide af, og kartoflen indenunder er perlemorsagtigt skinnende og fugtig, er det et tegn på friskhed. Læg altid nye kartofler i spilkogende vand tilsat salt, og kog dem i 6-8 minutter afhængigt af størrelsen. Sluk så for varmen, og lad kartoflerne trække i ca. 10 minutter, til de er møre.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'