Ristede hasselnødder - så nemt er det

29. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Ristede hasselnødder smager skønt i salater, bagværk og meget andet. Du kan enten riste dem på en pande eller i ovnen. Her kan du se, hvor nemt det er på panden.

Ingredienser

Sådan gør du

Kom hasselnøddekernerne på en varm, tør pande. Lad dem blive godt varme, og ryst panden kraftigt.
Nøddernes brune hinde vil briste og falde helt eller delvist af under ristningen. Ryst jævnligt panden, så nødderne ikke brænder på.
Kom nødderne i et rent viskestykke, og gnub resten af skallerne af nødderne. Lad nødderne køle helt af.
Opbevar dem på glas, og brug dem på f.eks. yoghurt, i salater, snacks eller på ristede grøntsager, desserter, is eller kager.

Tip!

Hasselnødder kan også ristes i ovnen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar