Ristede hasselnødder - så nemt er det
29. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Ristede hasselnødder smager skønt i salater, bagværk og meget andet. Du kan enten riste dem på en pande eller i ovnen. Her kan du se, hvor nemt det er på panden.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom hasselnøddekernerne på en varm, tør pande. Lad dem blive godt varme, og ryst panden kraftigt.
Nøddernes brune hinde vil briste og falde helt eller delvist af under ristningen. Ryst jævnligt panden, så nødderne ikke brænder på.
Kom nødderne i et rent viskestykke, og gnub resten af skallerne af nødderne. Lad nødderne køle helt af.
Opbevar dem på glas, og brug dem på f.eks. yoghurt, i salater, snacks eller på ristede grøntsager, desserter, is eller kager.
Tip!
Hasselnødder kan også ristes i ovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk