Ristede edamamebønner med parmesan og paprika

2. maj 2023 af .

Foto: Peter Kam

Efter en tur i ovnen bliver de proteinrige edamamebønner sprøde og lækre. Servér dem som en ny slags snack eller som tilbehør til aftensmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Vend de frosne edamamebønner sammen med olie, røget paprika og salt i en skål.
Fordel edamamebønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og sørg for, at de ligger i ét lag. Riv parmesan ud over bønnerne.
Rist ecamamebønnerne i ovnen i 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl let inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar