Ristede edamamebønner med parmesan og paprika
2. maj 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Efter en tur i ovnen bliver de proteinrige edamamebønner sprøde og lækre. Servér dem som en ny slags snack eller som tilbehør til aftensmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Vend de frosne edamamebønner sammen med olie, røget paprika og salt i en skål.
Fordel edamamebønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og sørg for, at de ligger i ét lag. Riv parmesan ud over bønnerne.
Rist ecamamebønnerne i ovnen i 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl let inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk