Ristede brød med flødeost og radiser
24. september 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En frisk lille hapser, du kan servere som forret eller appetizer sammen med en lækker drink. Snacken her er uden kød, men den kan sagtens serveres med skinke eller laks.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, rens radiserne, og skær begge dele i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Rør flødeosten med gedeost, hakkede krydderurter, salt og peber.
Rist brødskiverne, og lad dem køle af på en rist.
Smør brødene med ostecremen, og pynt med skiver agurk og radiser.
Servér som snack eller med røget laks eller skinke til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk