Ristede brød med flødeost og radiser

En frisk lille hapser, du kan servere som forret eller appetizer sammen med en lækker drink. Snacken her er uden kød, men den kan sagtens serveres med skinke eller laks.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurken, rens radiserne, og skær begge dele i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Rør flødeosten med gedeost, hakkede krydderurter, salt og peber.
Rist brødskiverne, og lad dem køle af på en rist.
Smør brødene med ostecremen, og pynt med skiver agurk og radiser.
Servér som snack eller med røget laks eller skinke til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
24. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar