Ristaffel med oksegryde i kokosmælk

4. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Ristaffel er svaret på alle dine aftensmadsbønner, fordi det let kan gå hen og blive alles livret!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Skræl ingefær, og riv det fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
Svits løg, hvidløg og ingefær i lidt olie i en gryde. Tilsæt karry, og steg, til det begynder at dufte.
Hæld kødet i gryden, og brun det let. Tilsæt gulerødder, kokosmælk og fond, og lad det simre i gryden i 30 minutter under låg.
Vend sukkerærterne i, og smag til med saften fra limefrugterne, salt og peber. Skær chilien i fine skiver, og drys den over retten.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skær broccolien i små buketter, og kog dem i letsaltet vand i en gryde, til de er akkurat møre, men stadig har bid.
Anret nykogte ris, broccoli, tørrede abrikoser, mangochutney, cashewnødder og frisk koriander i små skåle, og servér det sammen med oksegryden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar