Rissalat med spidskål og kylling
19. juli 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Kold eller lun, frokost eller aftensmad, simpel eller tilsat en masse ekstra grønt – rissalaten her kan det hele, så brug opskriften som en base, og fyld evt. ekstra indhold eller krydderier i.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris lidt kortere end anvist på pakken.
Skær kylling i mundrette stykker, og brun dem i olivenolie på en stor pande ved høj varme. Tag kyllingen fra panden.
Sautér hakket løg og hvidløg i olivenolie nogle minutter. Tilsæt peberfrugter, skåret i mindre stykker, spinat og finthakket persille. Steg blandingen i 4-5 minutter.
Vend fintsnittet spidskål, citronsaft, ris og kylling på panden. Varm retten igennem, og smag til med salt og peber.
Servér rissalaten med grofthakket kruspersille på toppen.
Tip!
Brug evt. en rest ris, der er tilovers fra dagen inden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk