Risret med spinat og oksepølser
16. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv en cremet sommerudgave af risotto, som har godt med bid og ikke tager mange minutter at trylle frem.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter pakkens anvisning.
Skær pølser i mundrette stykker, og steg dem sprøde og gennemstegte på en pande ved middel varme. Tag pølserne fra panden.
Steg spinat i olivenolie, til det falder lidt sammen.
Vend ris og pølser på panden, rør hytteost i, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk