Risret med spinat og oksepølser

16. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv en cremet sommerudgave af risotto, som har godt med bid og ikke tager mange minutter at trylle frem.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter pakkens anvisning.
Skær pølser i mundrette stykker, og steg dem sprøde og gennemstegte på en pande ved middel varme. Tag pølserne fra panden.
Steg spinat i olivenolie, til det falder lidt sammen.
Vend ris og pølser på panden, rør hytteost i, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar