Risret med grøntsagsbånd og chilistegt svinekød
18. maj 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Skær dine grøntsager i tynde strimler, så du får friske, grønne nudler, der pynter og giver liv og smag til risretten med chilistegt svinekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Rens grøntsagerne. Skræl selleri og pastinak, og riv dem og squashen i lange, tynde strimler. Brug evt. en spiralizer.
Pil og skær hvidløg i tynde skiver. Rens og hak chili fint. Riv skallen af citronen.
Svits kødet i halvdelen af sesamolien sammen med chilipasta, hvidløg og chili, til det er gyldent. Smag til med citronskal, salt og peber.
Lynsteg grøntsagerne 1-2 minutter i resten af sesamolien, og fordel kødet over.
Drys cashewnødderne på, og servér straks med risene til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk