Rispapirruller med rejer, avocado og mango
28. august 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De farverige, friske ruller kan lyse enhver dag op. Nyd dem til frokost eller som en let aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Sæt rejerne til afdrypning. Skyl og skær agurk i stave. Skræl mangoen, skær stenen fri, og skær mangokødet i korte stave.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i mindre stykker. Pres saften af limefrugten, og dryp avocadostykkerne med 1 spsk. limesaft – gem resten til dippen. Skyl og pluk salat.
Læg 1 stykke rispapir i blød i koldt vand i 1 minut.
Fordel salat, rejer, mango, agurk, og avocado midt på rispapiret. Fold siderne ind over, og rul rispapiret stramt sammen omkring fyldet. Skær evt. rullen i mindre skiver. Gentag med resten af rispapiret og fyldet.
Rør chilisauce, limesaft og fiskesauce sammen, og servér dippen til forårsrullerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk