Risotto primavera

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Risotto kræver en god portion tålmodighed, for du skal helst røre i gryden hele tiden.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Steg løg, hvidløg og gulerødder i olivenolie i en tykbundet gryde.
Hæld risottorisene i gryden, når løgene er klare, og lad dem stege med i 1-2 minutter.
Hæld hvidvin i gryden, og rør rundt, til vinen er kogt ind. Hæld bouillon på, lidt ad gangen, og lad den koge ind, før du hælder mere på. Rør rundt i gryden hele tiden.
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Tilsæt asparges og ærter, når risene har kogt i ca. 15 minutter, og lad dem varme igennem.
Tag gryden af varmen, og rør smør og friskrevet parmesan i risottoen. Smag til med dild, salt og peber, og lad retten trække et par minutter, inden du serverer den – pyntet med en dildkvist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar