Risotto med svampe, asparges og spinat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Risotto smager skønt med fyld af svampe, asparges og spinat, og det er ikke svært at lave – det kræver blot, at man hele tiden rører i gryden og løbende tilsætter mere væde.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak skalotteløget. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Steg løget i olie og smør i en gryde, til det bliver klart.
Tilsæt champignoner, og steg, til de får farve. Tilsæt ris, og steg dem i nogle minutter under omrøring, til risene også bliver klare i farven.
Hæld hvidvin på, og lad risene opsuge al væden under omrøring. Tilsæt varm bouillon lidt ad gangen, og lad risene suge bouillonen til sig gradvist under konstant omrøring i 20-25 minutter, til risene er næsten møre, og konsistensen er cremet.
Skyl aspargesene, og bræk de nederste, træede ender af. Skær aspargesene i mindre stykker, og vend dem i gryden med risene.
Riv parmesan, og rør det i risottoen sammen med smør. Tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber. Skyl spinaten, og lad den dryppe af.
Vend spinaten i risottoen lige før servering.
Servér risottoen straks, evt. drysset med lidt ekstra revet parmesan

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar