Risotto med stegt torsk
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Cremet risotto med grillede artiskokhjerter og stegt torsk – det tager som bekendt lidt tid at lave en god risotto, men det er ventetiden værd.
Bemærk
Denne version egner sig godt som en forret til 4 eller hovedret til 2.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær torsken i portionsstykker. Læg dem på bagepapir, drys med salt og peber, og læg en lille smørklat på hver.
Bag dem til allersidst i en 225° varm ovn i 6-8 minutter efter tykkelse, men endelig ikke for meget.
Skær artiskokhjerter i tynde skiver eller små stykker, og sæt til side.
Varm smør op i en tykbundet gryde. Vend risene heri i et par minutter. Tilsæt vin, og kog det helt væk.
Kom bouillon i, lidt ad gangen, og rør, så det absorberes. Kom mere i, og fortsæt i ca. 17 minutter. Risottoen skal være ret cremet, og risen knap mør.
Vend artiskokker og hakket dild i. Smag til med salt og peber.
Anret i varme dybe tallerkener med fisken ovenpå. Dryp med pesto, drys med dild, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk