Risotto med stegt torsk

1. juni 2018 af .

Foto: AOP

Cremet risotto med grillede artiskokhjerter og stegt torsk – det tager som bekendt lidt tid at lave en god risotto, men det er ventetiden værd.

Bemærk
Denne version egner sig godt som en forret til 4 eller hovedret til 2.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær torsken i portionsstykker. Læg dem på bagepapir, drys med salt og peber, og læg en lille smørklat på hver.
Bag dem til allersidst i en 225° varm ovn i 6-8 minutter efter tykkelse, men endelig ikke for meget.
Skær artiskokhjerter i tynde skiver eller små stykker, og sæt til side.
Varm smør op i en tykbundet gryde. Vend risene heri i et par minutter. Tilsæt vin, og kog det helt væk.
Kom bouillon i, lidt ad gangen, og rør, så det absorberes. Kom mere i, og fortsæt i ca. 17 minutter. Risottoen skal være ret cremet, og risen knap mør.
Vend artiskokker og hakket dild i. Smag til med salt og peber.
Anret i varme dybe tallerkener med fisken ovenpå. Dryp med pesto, drys med dild, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar