Risotto med squash, asparges og citron

23. april 2019 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Hjemmelavet risotto går man aldrig galt i byen med. Her er tilsat ekstra grønt i form af asparges og squash samt et friskt pift citronskal.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i smør i en gryde. Skyl squashen, riv den groft, og lad den stege med, indtil squashen begynder at falde sammen. Kværn salt og peber over.
Skyl risene, kom dem i gryden, og vend rundt. Hæld hvidvin i gryden, og lad væden fordampe.
Tilsæt herefter varm bouillon lidt efter lidt, så risene er akkurat dækkede hele tiden. Lad risottoen koge i ca. 20 minutter, indtil risene er al dente.
Riv citronskallen fint. Tilsæt smør, friskrevet parmesan og citronskal. Rør rundt, og smag til.
Skyl aspargesene, knæk bunden af dem, og skær aspargesene i mundrette bidder. Vend dem i risottoen, og lad retten simre et par minutter, så aspargesene bliver flot grønne.
Servér straks pyntet med ærteskud, parmesanflager og revet citronskal.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar