Risotto med ramsløg og asparges

14. juni 2021 af .

Foto: Martin Tanggaard

Uanset om du finder ramsløg i skoven eller i supermarkedet, kan den være med til at give lækker smag til forskellige retter i køkkenet. Denne cremede risotto med asparges er ingen undtagelse. Kan du ikke finde helt så mange ramsløgsblade, smager risottoen også skønt med færre – så lad ikke antallet sætte en stopper for dit lækre måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg fint, og steg det i smør på en pande i 2 minutter.
Tilsæt risene på panden, og steg dem i 4 minutter.
Tilsæt vinen lidt ad gangen, i mens du rører rundt. Tilsæt derefter bouillon lidt ad gangen, indtil risottoen har en god konsistens. Rør rundt jævnligt.
Rens asparges, og bræk de nederste træede ender af. Skær aspargesen i mindre stykker, og kog den i vand i en gryde i 2 minutter.
Tilsæt asparges og reven parmesanost i risottoen.
Rengør ramsløgsbladene, og skær dem i tynde skiver. Tilsæt bladene i risottoen, og smag den til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar