Risotto med ramsløg og asparges
14. juni 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Uanset om du finder ramsløg i skoven eller i supermarkedet, kan den være med til at give lækker smag til forskellige retter i køkkenet. Denne cremede risotto med asparges er ingen undtagelse. Kan du ikke finde helt så mange ramsløgsblade, smager risottoen også skønt med færre – så lad ikke antallet sætte en stopper for dit lækre måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg fint, og steg det i smør på en pande i 2 minutter.
Tilsæt risene på panden, og steg dem i 4 minutter.
Tilsæt vinen lidt ad gangen, i mens du rører rundt. Tilsæt derefter bouillon lidt ad gangen, indtil risottoen har en god konsistens. Rør rundt jævnligt.
Rens asparges, og bræk de nederste træede ender af. Skær aspargesen i mindre stykker, og kog den i vand i en gryde i 2 minutter.
Tilsæt asparges og reven parmesanost i risottoen.
Rengør ramsløgsbladene, og skær dem i tynde skiver. Tilsæt bladene i risottoen, og smag den til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto
Powered by Froala Editor