Risotto med laks, rejer og to slags oste
6. juli 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Der er dobbelt-op på ost i denne risotto, som får aroma og fylde fra gruyere og en afrundet, salt smag fra parmesan.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg fint, og steg dem et par minutter i smør i en gryde. Vend ris i, og lad dem opsuge fedtstoffet.
Hæld vin over, og kog, til det er fordampet. Lad risottoen småkoge i 15-20 minutter, og tilsæt bouillon lidt ad gangen, sådan at risene løbende opsuger væsken.
Rør revet gruyere i, når risene er møre, men stadig har bid. Forbered fyldet, imens risottoen simrer.
Skær champignoner i kvarter, og steg dem sammen med presset hvidløg i olivenolie, til de bliver bløde.
Vend spinat i, og tag fyldet fra panden, når bladene falder sammen.
Skær laks i strimler, og rør dem med spinatblandingen, sammen med rejer og høvlet parmesan.
Vend fyldet med den færdige risotto, smag til med salt og peber, og varm retten igennem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk