Risotto med artiskokhjerter og squash

I en risotto kan du bruge, hvad du har af grøntsager og krydderurter, som trænger til at blive spist. Praktisk og lækkert. Her får risene selskab af artiskokhjerter, squash og pinjekerner.

Risotto med artiskokhjerter og squash
31-60 min.

(0)

26. juli 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer
pinjekerner
30 g
skalotteløg
1
olivenolie til stegning
1 spsk.
smør til stegning
1 spsk.
risottoris
300 g
hvidvin
2½ dl
grøntsagsbouillon
¾ liter
squash
1
artiskokhjerter i olie
390 g
bredbladet persille
1 bundter
parmesan
50 g
smør
1 spsk.

Sådan gør du

Rist pinjekerner på en tør pande, til de får farve. Afkøl på en tallerken.
Pil og hak skalotteløg fint. Steg løget i olie og smør i en gryde, til det bliver klart. Tilsæt risene, og steg under omrøring, til risene er klare.
Hæld hvidvin på, og lad risene opsuge al væden, mens du rører rundt. Tilsæt varm bouillon lidt efter lidt under konstant omrøring, og lad risene suge bouillonen til sig gradvist. Efter 20-25 minutter er risene møre, og konsistensen cremet.
Skyl og skær squash i bittesmå tern, og rør dem i risottoen. Hæld væden fra artiskokhjerterne, og vend dem i risottoen. Skyl og hak persille fint, vend det i gryden (gem en god håndfuld til pynt), og varm risottoen igennem.
Tag gryden af varmen, og rør parmesan og smør i risottoen. Drys med persille og de ristede pinjekerner. Servér straks.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'